Det siger kunderne

Mette - Kursus for aktiveringsparate

"Hanne har haft en kæmpe indflydelse på, hvordan min personlige udvikling tog fart. Jeg startet på hendes kursus med tvang fra kommunen, syntes min forhenværende, meget kontrollerende angst. Jeg gik fra en hverdag med konstant angst-tankemylder, til i dag hvor jeg har taget kontrollen over mit liv. Hanne er en meget åben, forstålig og venlig terapeut, som sætter refleksion i kursistens/kundens eget personlige livsmønster. Hun gør brug af fantastiske NLP- værtøjer som passer netop til den enkelte kursist.

Jeg syntes det er meget svært at sætte ord på, hvor stor en hjælp Hanne har været for min personlige udvikling, for det er ubeskriveligt."

Marlene - Terapi

"Ved min første terapi session nogensinde, mærkede jeg straks at Hanne havde fat i mit ”smertebarn”. Fra første møde med Hanne, følte jeg tryghed, tillid og omsorg samt overbevisningen om, at Hanne skulle være den terapeut, der skulle støtte mig i min proces.

Hanne er dybt professionel og udmærker sig ved sin personlighed, som er stærk, varm, ærlig og engageret. Derfor kan jeg varmt anbefale Hanne, til dem der søger en dygtig terapeut."


Anne - Kursus for aktiveringsparate

"I starten var jeg skeptisk, jeg har været på mange forskellige kurser og snakket med mange forskellige terapeuter og psykologer.

Jeg lovede Hanne Aamand at gi "Tankevirk" en chance og det er jeg Hanne uendelig taknemlig for at jeg gjorde. Hanne er utrolig dygtig, rummer alle på personligste vis og kommer rundt om og i dybden med mange væsentlige mekanismer i vores sind og krop. Hanne har fået mig til, at blive nysgerrig efter mere af det hun kan og på mig selv. Skynd dig at tage fat i Hanne Aamand hun gør en forskel."

Marlene - Terapi mod fuglefobi

"Hejsa Hanne, ved du tænker der er lidt underligt med sådan en sms. Vil bare lige sige tak for den mest fantastiske tur i zoo nogensinde, med masser af tid inde ved fuglene."